Ali B, Brace & Kenny B releasen nieuwe single

22-07-2016
Ali B, Brace en Kenny B hebben vandaag hun nieuwe zomerse single Let's Go gereleased.

Ali B richt zich weer volledig op zijn muziek en heeft inmiddels vijf tracks uitgebracht, waaronder Ik Huil Alleen Bij Jou (platina), Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn feat. Ruben Annink (platina) en Een Klein Beetje Geluk feat. Boef & Sevn Alias (goud). Tijdens een schrijverskamp op Ameland vloog hij per helikopter Kenny B (Parijs) en producer Spanker (Misschien Wel He?) in. Zanger Brace(Hartendief, The Voice of Holland ) sloot aan en aldaar ontstond de basis voor de zomertrack Let's Go. Giel Beelen deelde via zijn Instagram al een snippet van de track vanaf zijn vakantieadres.
 
 Gistermiddag is Ali naar De Dam gegaan om voorbijgangers alvast een voorproefje te geven van Let's Go. Samen met Brace en een boombox gingen ze de straat op om mensen te laten dansen.RTL Boulevard was hierbij om alles vast te leggen. Daarna gingen de heren door naar RTL Late Night waar ze tafelgast waren. Ook verzorgden ze daar het allereerste live optreden van de single. Vanochtend was Ali te gast bij Frank Dane van Radio 538 voor een interview waarin hij meer vertelde over de totstandkoming van Let's Go. Gisteravond werd de single met 78,2% gemaakt op Radio 538.

De officiële video is opgenomen op het strand van Noordwijk. Ali schakelde hiervoor de getalenteerde producent Atlynn Vrolijk en opkomend regisseur Nicolai de Lima in. Deze ochtend is de video in première gegaan op Telegraaf.nl en staat nu openbaar op YouTube.

Het nummer is vanaf vandaag te verkrijgen via de bekende digitale kanalen


Meer nieuws

Ali B - 'Ik Huil Alleen Bij Jou' ft. Diggy Dex

LEES BERICHT

Nieuwtjes rondom Ali B

LEES BERICHT

Ali B blikt verbaasd terug!

LEES BERICHT

Single Ali B voor zoontjes nu verkrijgbaar!

LEES BERICHT