Ali B vanaf november terug in theater!

03-10-2014
Vanaf 4 november start de reprise van Ali B’s cabaretvoorstelling Ali B Beken(d)t. De voorstelling, die genomineerd was voor de Poelifinario 2014, was vorig seizoen in maar liefst 99 theaters te zien. Wegens grote belangstelling zullen daar vanaf november nog eens 55 voorstellingen aan toegevoegd worden.
Benieuwd waar en wanneer de voorstelling te zien is? Klik dan hier voor de speellijst. 
  
Recensies
Ali B de tv-persoonlijkheid en de rapper komen mooi samen.” **** 
- de Volkskrant


Ali B Beken(d)t drijft op persoonlijkheid.” **** 
- De Telegraaf

Ali B heeft nog veel meer te vertellen.” **** 
- Metro
 
Over de voorstelling
De belangrijkste verhalen uit zijn leven heeft Ali B wel zo’n beetje verteld.
Tenminste, dat dacht u. U kent hem slecht, want Ali heeft nog veel geheim
gehouden. Heel veel. Er zijn nu eenmaal dingen waar een mens niet makkelijk over praat, waar zelfs een knuffelmarokkaan met het hart op de tong zijn mond over houdt.
 
Elk mens heeft zo zijn trots en schaamte en verborgen verhalen. Zo ook Ali. Met zijn vorige programma, ‘Ali B geeft antwoord’ won Ali de cabaretprijs Neerlands Hoop. De jury schreef: “Een multi-talent dat zonder gêne een inkijkje geeft in zijn gevarieerde leven. Charmant, onbevangen, open en ad rem glijdt hij door de avond. Hij maakt er een feestje van voor familie en vrienden, waarbij hij luchtige verhalen afwisselt met diep ontroerende ontboezemingen.” 
Daar zijn ze dan mooi ingetuind, de jury, want u als kritisch theaterpubliek voelt natuurlijk dat er meer aan de hand moet zijn. Het verhaal van de kansarme Marokkaan uit Amsterdam-Oost die het schopt tot publiekslieveling; te mooi om waar te zijn. En Ali weet dat u weet dat er meer achter moet zitten. Dus komt hij nu met de echte verhalen, noemt hij man en paard, laat het achterste van zijn tong zien. Voor sommigen misschien een schok, voor anderen een opluchting, maar hoe dan ook; niets was wat het leek.
 
Klik hier voor de speellijst en tickets.


Meer nieuws

Ali B, Brace & Kenny B releasen nieuwe single

LEES BERICHT

Ali B - 'Ik Huil Alleen Bij Jou' ft. Diggy Dex

LEES BERICHT

Nieuwtjes rondom Ali B

LEES BERICHT

Ali B blikt verbaasd terug!

LEES BERICHT