Ali B en Wudstik gaan samenwerking aan

04-09-2014
Rapper Ali B en zanger Wudstik hebben de handen ineen geslagen en richten samen een label op genaamd Machina Music. Onder deze naam wordt in eerste instantie de muziek van Wudstik uitgebracht.
 
Wudstik en Ali B kennen elkaar al sinds de ‘Grote Prijs van Nederland 2002’ waar Wudstik in de formatie DAC er met de publieksprijs van door ging en Ali B met lege handen achter bleef. De twee collega’s volgden elkaar op de voet, maar gingen ieder hun eigen richting op. Vorig jaar was er een weerzien tijdens de ‘Blind auditions’ van het programma ‘The Voice of Holland’ waar Ali B een van de coaches is. Wudstik zorgde met zijn auditie van het nummer ‘Omarm’ dat alle stoelen binnen enkele seconden waren gedraaid. Ondanks het vurige pleidooi van Ali B koos Wudstik voor Trijntje Oosterhuis. Tijdens de opnames van ‘The Voice of Holland’ raakten de twee veelvuldig in gesprek en leerden elkaar beter kennen.
Na afloop van het programma besloten de heren om een samenwerking aan te gaan. Dit resulteerde in de oprichting van het labelMachina Music en een deal bij het management kantoor van Ali B genaamd SPEC Entertainment BV .


Wudstik: "Ali doet geen beloftes, hij heeft zijn hart op zijn tong en maakt van alles een uitdaging of een missie. Dat in combinatie met zijn creativiteit en open mind maakt het een fijne gast om mee te werken"

Ali B: "Wudstik zijn talent in combinatie met mijn ondernemingsdrang is een recept voor hele mooie dingen"

Momenteel werkt Wudstik aan nieuwe muziek. De eerste single 'Mooi' zal worden uitgebracht op de dag dat Wudstik zijn tweede kind wordt geboren. Zijn vriendin is deze maand uitgerekend. Via de sociale media van Wudstik worden de fans op de hoogte gebracht. Het vrolijke nummer is een ode aan zijn vriendin en daarnaast een mooie metafoor als eerste release van het nieuwe label.

Volg Wudstik op Facebook, Twitter en Instagram.

Wudstik boeken? Klik hier


Meer nieuws

Ali B, Brace & Kenny B releasen nieuwe single

LEES BERICHT

Ali B - 'Ik Huil Alleen Bij Jou' ft. Diggy Dex

LEES BERICHT

Nieuwtjes rondom Ali B

LEES BERICHT

Ali B blikt verbaasd terug!

LEES BERICHT