Ali B en de Muziekkaravaan vanaf 3 augustus bij de TROS

21-07-2014
Vanaf zondag 3 augustus presenteert Ali B het nieuwe TROS-programma Ali B en de Muziekkaravaan. In een sprookjesachtige Marokkaanse stadsvilla ontvangt de presentator samen met zijn muzikale vriend Brownie Dutch elke aflevering een bijzondere Nederlandse artiest met wie ze binnen een paar dagen een nieuw, persoonlijk lied maken. Ze laten zich daarbij inspireren door de diepgaande gesprekken en onderlinge lol, de bijzondere omgeving van Koningsstad Fez en door spontane ontmoetingen met de lokale bevolking.

De artiesten die Ali B en Brownie opzoeken in Fez zijn Charly Luske, Birgit Schuurman, Huub van der Lubbe, Iris Hond, Stef Bos, Sharon den Adel, Douwe Bob en Ellen ten Damme.

Ali B: “In Marokko heb ik met acht bijzondere artiesten openhartige, vaak grappige en soms confronterende gesprekken gehad met als doel een heel persoonlijk nieuw lied te maken. Het waren voor mij ontmoetingen om nooit te vergeten.”

Aflevering 1, zondag 3 augustus: Charly Luske
In een sprookjesachtige villa ontmoet Ali B deze week zanger, acteur en musicalster Charly Luske. Samen gaan ze werken aan een nieuw persoonlijk lied waarbij ze zich niet alleen laten inspireren door elkaar, maar ook door een potje voetbal en een traditionele Marokkaanse bruiloft.

Meer info | Foto: Daan Verschuur


Meer nieuws

Ali B, Brace & Kenny B releasen nieuwe single

LEES BERICHT

Ali B - 'Ik Huil Alleen Bij Jou' ft. Diggy Dex

LEES BERICHT

Nieuwtjes rondom Ali B

LEES BERICHT

Ali B blikt verbaasd terug!

LEES BERICHT