29 mei: 'Ali B en de 40 wensen' aflevering 7

28-05-2014
In de zevende aflevering krijgt Eliza de kans zich te bewijzen door de aan een rolstoel gekluisterde Bob Rowel nog eenmaal te laten genieten van zijn grootste hobby; Amerikaanse auto's. 

Bob Rowel is 78 en hoe vrolijk hij ook in het leven staat, makkelijk heeft hij niet gehad. Als kind werd hij erg gepest vanwege zijn manke been, iets waar hij tot op de dag van vandaag last van heeft. Hij vond zijn draai in het werk bij de benzinepomp van zijn vader. Daar deed hij zijn liefde voor Amerikaanse auto?s op. Hij trouwde en had een gelukkig huwelijk. Maar zijn vrouw ontviel hem snel en toen stond hij er alleen voor met zijn kinderen. Na een mislukte operatie aan een nekhernia belandde hij in een rolstoel. Hij gaf de moed niet op en zorgde ook toen nog zelf voor zijn kinderen. Maar na een paar jaar ging dat niet meer en Bob woont nu al lange tijd in het verzorgingstehuis. Zijn grootste wens is om nog een keer een ritje te maken in een oude Amerikaanse auto's, waarvan hij de modellen tot op de dag van vandaag spaart. 

Eliza is 23. Ze groeide op in Rotterdam. Haar peetoom betekende alles voor haar. Toen hij werd doodgeschoten, ontspoorde Eliza langzaam maar zeker. Ze was vaak agressief en heeft vastgezeten voormishandeling. En ze dealde in drugs. Ze besloot haar leven te beteren toen het jonge dochtertje van een van haar vaste klanten haar vertelde dat het haar schuld zou zijn als haar moeder dood zou gaan. Eliza werkt er in een begeleidingstraject nu hard aan om haar leven op de rit te krijgen en wil door mee te doen aan dit programma bewijzen dat het echt mogelijk is om je leven te beteren.

Klik hier om de teaser te bekijken.


Meer nieuws

Ali B, Brace & Kenny B releasen nieuwe single

LEES BERICHT

Ali B - 'Ik Huil Alleen Bij Jou' ft. Diggy Dex

LEES BERICHT

Nieuwtjes rondom Ali B

LEES BERICHT

Ali B blikt verbaasd terug!

LEES BERICHT