'Ali B en de 40 wensen' binnenkort op TV!

21-03-2014
Vanaf volgende week donderdag zet Ali B zich in om lang gekoesterde wensen van bejaarden uit te laten komen in het nieuwe programma Ali B en de 40 wensen. Maar die wensen vervult hij niet zelf. Hij zet jongeren aan het werk die willen laten zien dat ze hun heftige verleden achter zich hebben gelaten.

In de eerste aflevering van Ali B en de 40 wensen krijgt Peter de kans zich te bewijzen door de bijzondere wens van Bob te vervullen. Bob is 77 jaar en wil nog éénmaal in zijn leven schitteren in een echte balletvoorstelling. Als jongeman was hij een getalenteerde balletdanser. Maar de droom om daar zijn beroep van te maken, werd aan stukken geslagen toen zijn ouders hem verboden verder te gaan met dansen uit angst dat hij daar homofiel van zou worden. Zijn hele leven lang heeft hij hier verdriet van gehad.

Peter is 18 en heeft een moeilijke jeugd gehad. Toen hij 7 jaar was, werd zijn aan alcoholverslaafde vader opgenomen in een Korsakovkliniek. Al in de tweede klas van de middelbare school raakte Peter zelf verslaafd. Niet aan de alcohol, maar aan drugs. Peter werd onhandelbaar en agressief. Hij is veroordeeld voor de mishandeling van een leraar. In een afkickkliniek kwam hij bij zinnen en sindsdien probeert hij zijn leven op de rit te krijgen. De kans die Ali B hem geeft om zich te revancheren op zijn verleden, grijpt hij met beide handen aan. Maar lukt het Peter om Bob nog een keer te laten schitteren als 'Premier danseur noble'?

Ali B en de 40 wensen is vanaf donderdag 27 maart om 20.30 uur te zien bij de TROS op Nederland 1.Meer nieuws

Ali B, Brace & Kenny B releasen nieuwe single

LEES BERICHT

Ali B - 'Ik Huil Alleen Bij Jou' ft. Diggy Dex

LEES BERICHT

Nieuwtjes rondom Ali B

LEES BERICHT

Ali B blikt verbaasd terug!

LEES BERICHT