Ali B op RTL Zomer Festival

13-02-2014
Het aftellen naar een zonnige zomer is begonnen, want op zaterdag 21 juni wordt de start van de zomer gevierd met het vernieuwde ‘RTL Zomer Festival’ in Park de Wezenlanden te Zwolle.

Ook dit jaar weer met een sterke line-up van artiesten. Onder andere Nick & Simon, Ali B, Miss Montreal en Alain Clark brengen hun zomerse klanken ten gehore op de mainstage. Niemand minder dan Guus Meeuwis sluit het zomerse festival op spectaculaire wijze af. Nieuw dit jaar is dat bezoekers zich naast de goede muziek ook volledig kunnen onderdompelen in de wereld van RTL, want in de ‘Zomertuin’ ontmoet men de sterren van RTL in zomerse sferen. Wie dit zijn en wat ze gaan doen is nog een verassing en maken we in een later stadium bekend.

Park de Wezenlanden in Zwolle wordt speciaal voor deze zomerse gelegenheid omgetoverd tot festivalterrein. Burgemeester Henk Jan Meijer: “We zijn in Zwolle graag gastheer van aansprekende evenementen. De afgelopen jaren hebben we in de stad een compleet aanbod gekregen van festivals die een breed publiek aanspreken. Het ‘RTL Zomer Festival’ hoort daar natuurlijk ook bij. Afgelopen editie was ik er ook bij. Niet als burgemeester, maar als vader en muziekliefhebber. Ik verheug me op terugkeer van het festival. Viert u ook de zomer met ons mee?”.

Kaarten voor het ‘RTL Zomer Festival’ zijn voor maar €25,- verkrijgbaar via www.rtlzomerfestival.nl.

Bron: janvis.nl 
Foto: John Bish


Meer nieuws

Ali B, Brace & Kenny B releasen nieuwe single

LEES BERICHT

Ali B - 'Ik Huil Alleen Bij Jou' ft. Diggy Dex

LEES BERICHT

Nieuwtjes rondom Ali B

LEES BERICHT

Ali B blikt verbaasd terug!

LEES BERICHT