Bekijk nu al 'Ali B en de 40 wensen'

13-08-2013
Deze week staat Nederland 3 in het teken van TV Lab. Hierin bepaalt de kijker welk nieuw programma-idee een plek op televisie verdient. Ali B en de 40 wensen wordt uitgezonden op vrijdag 16 augustus om 22.30 uur. Kan je daar niet op wachten? Klik dan hier om de aflevering nu al te bekijken en breng je stem uit als jij vindt dat dit programma een plek op televisie verdient.

Over Ali B en de 40 wensen
In het programma Ali B en de 40 wensen vervult Ali levenslang gekoesterde wensen van (hoog)bejaarden.

Om hun laatste, schijnbaar onbereikbare levenswens uit te laten komen, wordt Ali geholpen door probleemjongeren die volgens hem een tweede kans verdienen. Zij krijgen de kans alle vooroordelen van zich af te schudden door de senioren een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Het maken van dit programma is een lang gekoesterde wens van Ali B: “Het valt me op dat de Nederlandse oudere zichzelf vaak wegcijfert en de samenleving lijkt dat wel best te vinden.” Ali B vindt juist dat deze mensen een leven hard gewerkt hebben en het verdienen een verrassende of ontroerende levenswens in vervulling te laten gaan. Voordat het te laat is.

Ali B: “Om dat te realiseren koppel ik hen aan kansarme jongeren, die het idee hadden nergens voor te deugen en dit programma aangrijpen om het tegendeel te bewijzen. Lukt het ze om hun eigen tegenslagen te overwinnen en de laatste levenswensen in vervulling te laten gaan?”


Meer nieuws

Ali B, Brace & Kenny B releasen nieuwe single

LEES BERICHT

Ali B - 'Ik Huil Alleen Bij Jou' ft. Diggy Dex

LEES BERICHT

Nieuwtjes rondom Ali B

LEES BERICHT

Ali B blikt verbaasd terug!

LEES BERICHT